E-Coaching Engels

Een toonaangevend taalinstituut word je niet zomaar. Daar is ervaring voor nodig. STE Languages geeft al meer dan 25 jaar onderwijs in taal door middel van trainingen, cursussen, e-learning en workshops. Door deze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op onze expertise. Bij STE Languages werken wij bij voorkeur met trajecten van 30 uur en daar hebben wij onze niveau-indeling op aangepast.

Maatwerk voor iedere taalkwestie, dat is STE Languages ten voeten uit.

Je hebt een training of een workshop gevolgd om jouw vaardigheden op een bepaald gebied te verfijnen. Toch heb je nog wat meer structurele feedback nodig. Maak dan kennis met onze individuele taaltraining 'e-Coaching' voor Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Ook
voor andere talen is de individuele taaltraining 'e-Coaching' op aanvraag beschikbaar. De doelstelling van deze taaltraining is het verbeteren van jouw doelstelling: dat kan een onderwerp zijn dat te maken heeft met schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid of luistervaardigheid. Door de gerichte feedback op uw onderwerp wordt het doel dat gesteld wordt behaald.

De trainingen worden bij STE Languages of op klantlocatie gegeven. STE Languages beschikt op de locatie in Eindhoven over 16 goed ingerichte leslokalen. Lessen zijn face to face of online. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. Om het startniveau en de persoonlijke leerdoelen van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake. Het betreft hier een individuele training.

Het betreft een e-coaching traject van 5 uur en bestaat uit 5 lessen van 1 uur. Ieder e-Coach moment bestaat uit correctie en feedback op de gemaakte aanpassingen. De feedbackmomenten vinden via de Online Classroom of telefonisch plaats.

De kosten voor de taaltraining zijn €535 excl. btw. In deze prijs is het intake gesprek inbegrepen. De kosten voor cursusmateriaal zijn niet inbegrepen. De intakekosten worden in rekening gebracht indien er geen training wordt afgenomen.

Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Startdatum
in overleg

E-Coaching Engels

535 Inclusief intakegesprek
Excl. btw en lesmateriaal
Particulieren zijn vrijgesteld van btw

Volg ons op LinkedIn