Individuele Taalboost Engels

Een toonaangevend taalinstituut word je niet zomaar. Daar is ervaring voor nodig. STE Languages geeft al meer dan 25 jaar onderwijs in taal door middel van trainingen, cursussen, e-learning en workshops. Door deze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op onze expertise.

Maatwerk voor iedere taalkwestie, dat is STE Languages ten voeten uit.

Bij de individuele Taalboost Engels staat de specifieke wens van de deelnemer centraal. Gaat het om presenteren, rapporteren, telefoneren, onderhandelen, klachten afhandelen, voorzitten of juist ‘social talk’? Vaste onderdelen zijn in ieder geval woordenschat, vakjargon, specifieke uitdrukkingen en natuurlijk de do’s and don’ts in de buitenlandse taal en omgang. In veel situaties verschillen de culturen en dit komt ook tot uitdrukking in taal. Je trainer is altijd een native speaker, samen met hem of haar zet je een persoonlijk traject op om je doelen te realiseren. De training is geschikt voor iedereen die werkzaam is in het MKB of bij internationale organisaties en zaken doet in het buitenland.

De trainingen worden bij STE Languages of op klantlocatie gegeven. STE Languages beschikt op de locatie in Eindhoven over 16 goed ingerichte leslokalen. Lessen zijn face to face of online. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. Om het startniveau en de persoonlijke leerdoelen van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake. Het betreft hier een groepstraining.

Het betreft een taalvaardigheidstraining met een cursusduur van 4 weken, 2 uur per week. De opbouw van de cursus wordt in samenspraak met de deelnemers opgezet. De taalvaardigheden die centraal staan zijn spreekvaardigheid, luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en leesvaardigheid in de vreemde taal.

De kosten voor de taaltraining zijn €975 excl. btw. In deze prijs is het intake gesprek inbegrepen. Boeken en cursusmaterialen zijn niet inbegrepen.

Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Startdatum
in overleg

Individuele Taalboost Engels

face to face
975 Inclusief intakegesprek
Excl. btw en lesmateriaal
Particulieren zijn vrijgesteld van btw

Volg ons op LinkedIn