STE-Workshop-29062023-webformaat-25

Community event Dutch Business Culture

4 juli 2023

Met trots kijken we terug op het recente community event ‘Dutch Business Culture’ dat STE Languages op 29 juni heeft georganiseerd. Het was een bijzondere bijeenkomst waarin de Nederlandse taal en cultuur centraal stonden. Hoogtepunt was de boeiende workshop over Dutch Business Culture, verzorgd door Esther Janssen (founder en directeur Culture-Inc., en regelmatige gast bij BNR Nieuwsradio).

Met haar uitgebreide kennis en ervaring wist zij op inspirerende wijze inzicht te geven in de Nederlandse zakelijke cultuur. De deelnemers werden meegenomen op een reis door de gewoonten, tradities en ongeschreven regels die de Nederlandse zakelijke wereld zo uniek maken. De interactieve sessie zorgde voor interessante discussies en eye-openers voor zowel nieuwkomers als ervaren professionals.

Het event was een groot succes en dat hebben we te danken aan alle aanwezige STE Languages studenten, medewerkers en docenten. Jullie enthousiasme en betrokkenheid hebben deze dag extra speciaal gemaakt, en tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. We willen iedereen bedanken die zijn tijd en energie heeft geïnvesteerd om aanwezig te zijn.

We kijken nu al uit naar het volgende event op 7 september a.s. en hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen. Blijf op de hoogte van onze toekomstige activiteiten, want STE Languages blijft zich inzetten om waardevolle bijeenkomsten te organiseren die bijdragen aan het begrip en de verbinding binnen onze community.

Nogmaals bedankt voor jullie deelname en tot ziens bij het volgende evenement!

Volg ons op LinkedIn