Maatje voor een Praatje

Maatje voor een praatje

5 maart 2021

STE Languages start vanaf 15 maart met ‘Maatje voor een praatje’. Ruim 75 cursisten hebben zich hier al voor ingeschreven.

STE Languages organiseert de komende tijd voor haar cursisten gratis (online)uren spreekvaardigheid, waar gelegenheid is om oefeningen uit de les te herhalen, nieuwe oefeningen te doen over thema’s die in de les al aangeboden zijn en waar vooral veel gelegenheid is om samen te praten. Ideaal als je wel wat extra oefening, contact en gezelligheid kunt gebruiken! De vrijwilligers die deze uren begeleiden, zijn native speakers die er veel plezier in hebben anderen verder te helpen met het Nederlands.

STE voorziet daarbij in een grote behoefte bij haar cursisten. Tijdens de taaltrainingen Nederlands die bij STE worden gevolgd wordt veel geleerd: spreken, schrijven, luisteren, lezen, grammatica, nieuwe woorden. De lessen gaan snel voorbij maar cursisten geven aan dat er meer tijd zou moeten zijn voor spreekvaardigheid. Met een ‘Maatje voor een praatje’ gaan we daar invulling aan geven.

Meer informatie: STE Languages, tel: 040 245 28 60, info@ste.nl.