Online Classroom

Nieuw bij STE: Online Classroom

16 april 2020

Mogen wij je een leuke en verrassende suggestie doen in deze zorgelijke periode? Door de situatie met Corona hebben sommigen in een keer meer tijd beschikbaar. Besteed deze tijd thuis nuttig en volg een korte Online (intensieve) taaltraining bij STE Languages! Wil je jouw spreekvaardigheid verbeteren? Of een grammatica boost in een vreemde taal? Of heb je een medewerker die een taaltraining nodig heeft? Wij hebben trainingen op alle niveaus in verschillende talen, intensief of gespreid.

STE Languages heeft Online Classrooms voor  alle leslocaties in gebruik. Hiermee spelen we in op de actuele situatie rondom het Corona virus. Cursisten kunnen thuis of op een andere gewenste locatie de lessen volgen. Deze Online Classrooms worden ingezet voor alle groepstrainingen (open inschrijvingen) en individuele trainingen.
De Online Classroom van STE Languages is een zeer geavanceerd video conferencing systeem dat het mogelijk maakt interactief les te volgen en te geven.

Wil je meer weten over onze Online Classroom of over onze taaltrainingen in het algemeen? We informeren je graag! We zijn telefonisch bereikbaar op 040-245 28 60 en per email via info@ste.nl.