Grote banner website

Nieuwsbrief april

25 april 2022

STE Languages is partner geworden van 'Huis naar Werk’. ‘Huis naar Werk’ is een initiatief van de gemeente Eindhoven, SBB, UWV, vakbonden en werkgeversorganisaties om gerichte hulp te bieden voor iedereen – werkgever en werknemer – die werk of personeel zoekt. De aanleiding voor dit initiatief is de totaal versnipperde arbeidsmarkt die in de loop van de jaren is ontstaan. 'Huis naar Werk’ gaat hierin verandering brengen. Zo wordt er een 'thuis' gecreëerd voor ondernemers die arbeidskrachten zoeken en zo ook voor de mensen die zoekende zijn op de arbeidsmarkt en vragen hebben over werk, scholing en ontwikkeling.
STE Languages heeft zich verbonden aan dit mooie initiatief. Dat betekent concreet dat werkzoekenden die een taalvaardigheidstraining nodig hebben, hiervoor bij STE Languages terecht kunnen.
Wil je meer weten over Huis naar Werk, kijk dan op www.huisnaarwerk.nl of mail naar Chabelli van den Nieuwenhoff, chabellivandennieuwenhoff@ste.nl of info@ste.nl.

---

Sinds februari 2021 is het volledige aanbod van STE Languages al onderdeel van het opleidingsplatform Opleiding.nl voor de Randstad groep (uitzendorganisaties Randstad en Tempo Team). Hiermee werd het trainingsaanbod van STE Languages beschikbaar voor ruim 100.000 flexwerkers en intercedenten van de Randstad Groep. Nu is deze samenwerking uitgebreid en zijn we voor grootzakelijke bedrijven te vinden die aangesloten zijn bij Opleiding.nl. Hiermee kunnen nog meer klanten de weg naar STE vinden voor een taaltraining. Opleiding.nl is een van de grotere leerplatformen in Nederland en heeft als mission statement ‘samen werken aan levenslang ontwikkelen, een goed perspectief voor jou in je carrière’. Voor STE is dit een belangrijke ontwikkeling en onderstreept het de ambities een landelijke aanbieder te willen zijn. Ben je benieuwd naar het aanbod van STE op Opleiding.nl, neem dan contact met ons op 040 245 28 60 of info@ste.nl.

---

Vanaf 25 april 2022 starten onze Open Inschrijvingen Nederlands weer. Je volgt een training in een groep van maximaal 10 cursisten, online of face to face. Deze trainingen hebben verhoging van het Nederlandse of Engelse taalniveau tot doel. Op dit moment hebben zich al ruim 300 cursisten ingeschreven voor deze groepstrainingen in april en mei. Heb je ook zin en tijd om een taaltraining te volgen, face to face of online? Bekijk dan het aanbod op onze website. Wil je voordelig een taaltraject volgen van drie of vier opeenvolgende trainingen? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden. Stuur voor meer informatie een mail naar info@ste.nl of bel 040 245 28 60. 

---

Geen plannen voor deze zomer en toch je tijd aangenaam doorbrengen? Misschien een mooie gelegenheid om met taal bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten in een internationale omgeving. Met de STE Summer School bereik je een niveau verhoging in slechts 5 weken. Deze interactieve training in kleine groepen bevat 30 lesuren, 3 lessen van 2 uur per week. De lessen vinden face to face plaats op onze sfeervolle, zonnige leslocatie op de Aalsterweg 3 in Eindhoven.
Wij bieden de STE Summer School aan voor: Nederlands A1-, A1A1+, en A2.

---

Vanaf 25 april zijn onze nieuwe trainingen weer weer van start gegaan. Team STE Languages staat klaar om alle cursisten een unieke ervaring te geven. Wij kijken er naar uit om iedereen weer te ontvangen bij STE Languages, online of op een andere locatie naar wens. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten.