Grote banner website (14)

Nieuwsbrief augustus

25 augustus 2022

Taleninstituut STE Languages is in samenwerking met online opleider SkillsTown een podcastserie gestart gericht op internationals en expats in Nederland. In de Engelstalige podcast ‘Internationals on living in Holland’ komt iedere aflevering een international aan het woord die vertelt over zijn of haar eerste ervaringen met taal, cultuur en gewoonten in ons land. De podcastserie word toegevoegd aan de online leeromgevingen van STE Languages en SkillsTown en komt beschikbaar op SpotifyApple en Google podcast. 

---

Voor het aanbieden van de taallessen koos CANPACK, Europa’s grootste producent van aluminium blikjes voor bier, energy drankjes en meer, voor een partnership met STE Languages. In co-creatie ontwikkelden wij een Engels taalprogramma met online lessen. In een snelgroeiende organisatie met een internationale productieomgeving is samenwerking en heldere communicatie essentieel. Een gezamenlijke taal is daarbij een factor die van groot belang is. Lees het gehele interview hieronder.   

---

Vanaf 31 augustus 2022 starten onze Open Inschrijvingen Nederlands, Engels en Duits weer. Je volgt een training in een groep van maximaal 10 cursisten, online of face to face. Deze trainingen hebben verhoging van het Nederlandse, Engelse of Duitse taalniveau tot doel. Op dit moment hebben zich al ruim 700 cursisten ingeschreven voor deze groepstrainingen in augustus en september. Heb je ook zin en tijd om een taaltraining te volgen, face to face of online? Bekijk dan het aanbod op onze website. Wil je voordelig een taaltraject volgen van drie of vier opeenvolgende trainingen? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden. Stuur voor meer informatie een mail naar info@ste.nl of bel 040 245 28 60.

---

We hebben weer veel tevreden Summer School cursisten mogen verwelkomen de afgelopen weken. De Summer School is een intensieve training van 5 weken waar mee cursisten een niveauverhoging behalen. Op de foto een tevreden groep cursisten waaronder 5 Oegandese priesters van Bisdom van 's-Hertogenbosch, één deelnemer van Signify en één deelnemer van gemeente Meierijstad. We zijn er trots op dat zij de eerste stappen hebben gezet naar een beter begrip van de Nederlandse taal bij STE Languages.

---

Vanaf 31 augustus gaan onze nieuwe trainingen weer van start. Team STE Languages staat klaar om alle cursisten een unieke ervaring te geven. Wij kijken er naar uit om iedereen weer te ontvangen bij STE Languages, online of op een andere locatie naar wens. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten!