Grote banner website (27)

Nieuwsbrief december

22 december 2022

Happy Holidays
Beste relatie, ondanks de onrust in de wereld kijken we terug op een jaar met positiviteit, loyaliteit en veerkracht. Wij zijn dankbaar dat we met ons team zoveel cursisten hebben mogen begeleiden op hun taalreis en daarnaast ook nieuwe partnerships zijn aangegaan.
Wij willen je hartelijk danken voor de samenwerking  en we vertrouwen op een voorzetting van onze relatie in 2023. Volgend jaar staan we weer heel graag voor je klaar. 

Wij steunen Sheltersuit, een duurzaam en baanbrekend initiatief voor beschermende kleding voor daklozen. Kijk verder op www.sheltersuit.com

Hele fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond Nieuwjaar.

Team STE Languages 

---

Vraag nu de Tel Mee Met Taal voor 2023 subsidie aan
Heb je interesse in een subsidie die ingezet kan worden om de Nederlandse taalvaardigheid van (internationale) werknemers en arbeidsmigranten te verbeteren? Een goede beheersing van het Nederlands is belangrijk en wie de taal beheerst voelt zich prettiger en presteert beter. Het verbeteren van de Nederlandse taalvaardigheid heeft een positief effect op de kwaliteit van het werk, de onderlinge samenwerking en de veiligheid van werknemers in het arbeidsproces. Dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling Tel mee met Taal kun je als werkgever tot 67% subsidie krijgen voor een taaltraining Nederlands. Onze collega's van STE Languages kunnen je begeleiden bij het aanvragen van de subsidie. Je kunt contact opnemen met Tamara van der Linden, tamaravdlinden@ste.nl, bellen met 040 245 28 60 of een e-mail sturen naar info@ste.nl. Op de website van Tel mee met Taal: www.telmeemettaal.nl kun je ook meer informatie vinden. Aanvragen voor de subsidie kunnen worden gedaan vanaf 1 januari tot en met 28 februari 2023.

---

STE Languages Community kick-off
Afgelopen donderdag 15 december heeft de kick-off plaatsgevonden van ons eerste STE Languages community event. Wij hebben een winterparty georganiseerd waar ruim 100 cursisten aan hebben meegedaan. De winterparty was een groot succes! Er is duidelijk behoefte aan contact en verbinding binnen de STE Languages community. De missie van STE Languages is Meet – Connect – Grow: cursisten ontmoeten elkaar, en door deze ontmoeting ontstaat onderlinge verbinding en persoonlijke groei. Voor 2023 zijn we bezig met een heuse jaarkalender vol met mooie en leuke STE Languages community events. Voor meer informatie over onze STE Languages community kun je terecht bij Roberta Morais, roberta.morais@ste.nl. Je mag ook altijd mailen naar info@ste.nl of op onze website www.ste.nl kijken voor meer informatie.

---

Open Inschrijvingen starten weer vanaf 11 januari 2023
Onze Open Inschrijvingen Nederlands, Engels en Duits gaan weer van start vanaf 11 januari 2023. Je volgt een training in een groep van maximaal 10 cursisten, online of face to face. Deze trainingen hebben verhoging van het Nederlandse, Engelse of Duitse taalniveau tot doel. Op dit moment hebben er al ruim 700 cursisten ingeschreven voor de Open Inschrijvingen in januari. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar in januari, dus heb je ook zin en tijd om een taaltraining te volgen, face to face of online? Bekijk dan het aanbod op onze website. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@ste.nl of bel 040 245 28 60. 

---

TEAM STE staat voor je klaar
Vanaf 11 januari gaan onze nieuwe trainingen weer van start. Team STE Languages staat klaar om alle cursisten een unieke ervaring te geven. Wij kijken er naar uit om iedereen weer te ontvangen bij STE Languages, online of op een andere locatie naar wens. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je tips of opmerkingen, laat het ons weten.

Volg ons op LinkedIn