Grote banner website (29)

Nieuwsbrief Januari

1 februari 2023

STE Languages is het jaar goed begonnen met een recordaantal studenten
Tijd voor goede voornemens was er dit jaar nauwelijks, want het was flink aanpakken om de stroom aan nieuwe cursisten te verwelkomen en van lessen te voorzien in januari. Voor het eerst in de historie van STE Languages werden er in het begin van het jaar 1.000 cursisten verwelkomd. Onze Open Inschrijvingen zijn van start gegaan en binnen no time was het gebouw van STE Languages weer een gezellige mengelmoes van talen en culturen. Wil jij ook je horizon verbreden en een nieuwe taal leren? Of wil je juist jouw taalkennis naar het volgende niveau tillen? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Stuur voor meer informatie een mail naar info@ste.nl, bel 040 245 28 60 of kijk op onze website!

STE community krijgt vorm
Met de start van de nieuwe Open Inschrijvingen en alle incompany trajecten blijft de STE community verder groeien. Zo zijn wij niet enkel meer een Taleninstituut maar een bruisende interculturele ontmoetingsplek met meer dan 80 nationaliteiten. STE Languages heeft als doel een waardevolle bijdrage te leveren aan het taalniveau van onze cursisten, en ook aan hun dagelijks leven hier in Nederland. Heb jij ideeën over hoe STE Languages haar community nog beter kan helpen, ondersteunen of vermaken? Laat het ons weten! Stuur een email naar communitymanagement@ste.nl.

Belang van communicatie ook herkend op het voetbalveld
STE Languages werkt samen met de Eindhovense topclub PSV. Zo is taal niet alleen op kantoor of in de supermarkt van belang, ook op het voetbalveld wordt het belang van goede communicatie erkend. De Argentijnse keeper van PSV, Walter Benitez, benoemde dit al in zijn interview met het Eindhovens Dagblad van 21 januari. 

“We coachen elkaar al volop, maar kunnen soms nog meer met elkaar bezig zijn. Je praat wel over details, waardoor we situaties soms misschien niet meer hoeven weggeven. Zelf ben ik op dit moment bezig om mijn Engels sterk te verbeteren. Ik kan interviews in die taal geven, maar vind het ook fijn om op de club soms in het Spaans te kunnen communiceren. Daarin kan ik nu nog beter mijn gevoel kwijt.''

Nieuwe podcast is live
Een nieuwe aflevering van onze podcast 'Internationals on living in Holland', in samenwerking met SkillsTown, is live. Deze aflevering wordt de Nederlandse directheid en het negeren van de regels besproken door host Merel Meijer en haar gasten. Wist jij dat onze podcast te vinden is op Spotify. Vind onze podcast op https://open.spotify.com/show/5ePR7PCGcaiEXc24V9BHwO

Daarnaast is onze podcast binnenkort te horen op Radio 4 Brainport! Zij zenden 24 uur per dag een Engelstalig programma uit met muziek, nieuws en informatie over cultuur, wetenschap en technologie voor de internationale community in de Brainport regio.

Team STE staat voor je klaar
In 2023 zijn er veel nieuwe trainingen van start gegaan. Team STE Languages staat klaar om alle cursisten een unieke ervaring te geven. Wij kijken er naar uit om iedereen weer te ontvangen bij STE Languages, online of op een andere locatie naar wens. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten!