Grote banner website (5)

Nieuwsbrief juni

23 juni 2022

STE Languages is een samenwerking gestart met online leerplatform Studytube. Studytube heeft een alles-in-één leerplatform gelanceerd dat organisaties helpt om de ontwikkeling van hun medewerkers zo eenvoudig mogelijk te maken en dat medewerkers bovenal inspireert om het beste uit zichzelf te halen. Recent heeft Studytube Springest overgenomen, een online marktplaats voor opleidingen. STE Languages verbindt zich graag aan vernieuwende partners, daarnaast heeft Studytube een interessante klantenportfolio die voor STE Languages van belang is.

---

Wil je ook in slechts 5 weken een niveauverhoging bereiken? Schrijf je dan nu in voor onze STE Summer School. Deze interactieve training in kleine groepen bevat 30 lesuren, 3 lessen van 2 uur per week.  De lessen starten in juli en vinden face to face plaats op onze sfeervolle, zonnige leslocatie op de Aalsterweg 3 in Eindhoven. Wij bieden de STE Summer School aan voor: Nederlands A1-A1A1+, en A2. Ook starten onze Open Inschrijvingen Nederlands, Engels en Duits weer vanaf 31 augustus 2022. Je volgt een training in een groep van maximaal 10 cursisten, online of face to face, met als doel een niveauverhoging. Bekijk dan het aanbod op onze website. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden. Stuur voor meer informatie een mail naar info@ste.nl of bel 040 245 28 60.

---

Een podcast wordt steeds populairder, maar was is het eigenlijk? Podcasts zijn opgenomen audio bestanden die je op jouw moment kan luisteren. Podcasts kun je luisteren tijdens je werk, als je aan het wandelen bent of als je onderweg bent. Het grote voordeel aan podcasts is dat ze veel mobieler zijn dan video’s. STE Languages is bezig een serie podcasts op te nemen In samenwerking met online leerplatform SkillsTown.  Deze podcasts gaan over de Nederlandse taal & cultuur door de ogen van de international. De cursisten van STE Languages kunnen deze podcasts straks beluisteren op hun eigen portaal (Mijn STE). 

---

STE Languages vindt het belangrijk dat de internationals de kans krijgen om zich in Brainport Eindhoven te blijven ontwikkelen. Een goed vestigingsklimaat is daarbij van belang. Daarom was STE Languages aanwezig bij de Job, Career en Language Lounge op zaterdag 18 juni in de Bibliotheek Eindhoven. Tijdens deze dag hebben vier van onze cursisten een korte introductie gegeven over het belang van het leren van de Nederlandse taal en hun ervaringen daarin met STE Languages. De cursisten hebben ook in het Nederlands antwoord gegeven op vragen uit het publiek. Het was een leuke en interactieve presentatie waarop wij veel goede positieve feedback ontvangen hebben. 

---

Vanaf 31 augustus zijn onze nieuwe trainingen weer weer van start gegaan. Team STE Languages staat klaar om alle cursisten een unieke ervaring te geven. Wij kijken er naar uit om iedereen weer te ontvangen bij STE Languages, online of op een andere locatie naar wens. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten.