Grote banner website (4)

Nieuwsbrief mei

31 mei 2022

Interview Aayushi Yadav
Aayushi Yadav (28) verhuisde van India naar Eindhoven in juni 2019. Nederlands leren was haar eerste prioriteit. Met een intensieve training zette ze een grote stap vooruit. Nu is ze klaar voor meer: ‘Onderschat nooit de impact van taal. Toen ik naar Nederland kwam, voelde ik een sterke drang om de taal te leren. Ik vind het prettig om met mensen te communiceren, interactie te hebben. Als je de lokale taal beheerst, kun je beter communiceren en voel je je meer geïntegreerd. Op dit moment concentreer ik me op het leren van de taal. Ik geloof dat dat me gaat helpen om een passende baan te vinden. Ik ben afgestudeerd in biotechnologie en het zou fantastisch zijn om werk te vinden in mijn vakgebied. Ik heb ook interesse in Life Science, gezondheidszorg en maatschappelijk werk. Daarnaast is Nederlands leren belangrijk voor het dagelijks leven.'

---

STE Languages actief bij Job, Career & Language Lounge
In de regio Eindhoven zijn er veel internationale talenten die momenteel geen baan hebben of die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière. Bibliotheek Eindhoven en Holland Expat Center South willen deze internationals graag een handje helpen. Dit doen zij door het organiseren van de Job, Career & Language Lounge in de Bibliotheek Eindhoven op 18 juni. Op deze dag zullen er organisaties aanwezig zijn die de internationals verder kunnen helpen met hun journey. STE Languages zal tijdens deze middag een  presentatie geven over hoe belangrijk het beheersen van de Nederlandse taal is en wat we te bieden hebben. Vergeet vooral geen bezoekje te brengen aan STE Languages bij de Bibliotheek Eindhoven op 18 juni van 11.00 uur tot 14.30 uur. Tot dan! 

---

Open Inschrijvingen starten vanaf 13 juni en 31 augustus 
Vanaf 13 juni 2022 en 31 augustus 2022 starten onze Open Inschrijvingen Nederlands, Engels en Duits weer. Je volgt een training in een groep van maximaal 10 cursisten, online of face to face. Deze trainingen hebben verhoging van het Nederlandse, Engelse of Duitse taalniveau tot doel. Op dit moment hebben zich ruim 300 cursisten ingeschreven voor deze groepstrainingen in april en mei. Heb je ook zin en tijd om een taaltraining te volgen, face to face of online? Bekijk dan het aanbod op onze website. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden. Stuur voor meer informatie een mail naar info@ste.nl of bel 040 245 28 60. 

---

STE Summer School
Geen plannen voor deze zomer en toch je tijd aangenaam doorbrengen? Misschien een mooie gelegenheid om met taal bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten in een internationale omgeving. Met de STE Summer School bereik je een niveauverhoging in slechts 5 weken. Deze interactieve training in kleine groepen bevat 30 lesuren, 3 lessen van 2 uur per week. De lessen starten in juli en vinden face to face plaats op onze sfeervolle, zonnige leslocatie op de Aalsterweg 3 in Eindhoven.
Wij bieden de STE Summer School aan voor: Nederlands A1-, A1, A1+, en A2.

---

Team STE staat voor je klaar
Vanaf 23 mei zijn onze nieuwe trainingen weer weer van start gegaan. Team STE Languages staat klaar om alle cursisten een unieke ervaring te geven. Wij kijken er naar uit om iedereen weer te ontvangen bij STE Languages, online of op een andere locatie naar wens. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten.