Openstelling

Openstelling vanaf 1 juni

14 mei 2020

Ook voor STE zijn het uitdagende tijden geweest. Onze trainingen zijn in zeer korte tijd omgezet van face-to-face naar online lessen. Uit cursisten evaluaties en reacties van onze klantenkring is er grote tevredenheid over onze online trainingen en gaan onze lessen nu zelfs ‘global’; er hebben zich cursisten gemeld uit o.a. Dublin, Peru en Zuid-Afrika. Onze online Classrooms zullen zeker blijven als ‘stand alone’ product. Zodra het kan gaan wij ook weer terug naar face-to-face lessen voor zowel onze groepstrainingen en een-op-een trainingen. STE Languages zal vanaf volgende maand in fases haar deuren weer kunnen openen.

Vanaf 1 juni a.s. zijn face-to-face lessen op onze leslocatie op de Aalsterweg 3 in Eindhoven weer mogelijk, uiteraard volgens een strikt hygiëneprotocol en met voldoende afstand.

Face-to-face kan alleen voor kleine groepstrainingen (max. 5 cursisten) of individuele lessen. Individuele trainingen op bedrijfslocaties zijn in principe mogelijk indien het bedrijf zelf het hygiëneprotocol en de RIVM/Overheidsvoorschriften volgt.

Vanaf 1 juli a.s. is het toegestaan om 100 mensen te ontvangen in ons gebouw en zullen wij kleine groepen van onze Summer School face-to-face les gaan geven. Om 1.5 meter afstand te garanderen zijn deze groepen nooit groter dan 5 cursisten.

Vanaf 1 september a.s. gaan we de Open Inschrijvingen weer face-to-face geven, ervan uitgaand dat de Overheid haar beleid niet zal veranderen. Deze lessen zijn dan uitsluitend face-to-face, tenzij een cursist een les mist door reizen of een andere reden, dan kan de cursist de les op afstand volgen. Naast de bekende face-to-face lessen zal er ook een aanbod komen van volledige online Open Inschrijvingen. Nadere informatie volgt hierover.

Wij zullen er voor zorgen dat wij aan alle overheidsrichtlijnen voldoen; routing, signing, hygiëneprotocol. Mocht de 1.5 meter maatregel nog van kracht zijn, dan zullen wij met een (logistieke) oplossing komen.