Grote banner website (33)

Samenwerkingscontract STE Languages-Jumbo Supermarkten

20 april 2023

Bij Jumbo Supermarkten vind je het grootste assortiment voor de laagste prijs en met de beste service. Om dit te bewerkstelligen heeft Jumbo een team van meer dan 100.000 collega’s met veel verschillende nationaliteiten. Van vakkenvullers tot bezorgers en van filiaalmanagers tot planners in de distributiecentra. Om deze organisatie soepel te laten verlopen, is communicatie natuurlijk van essentieel belang!

STE Languages is al meer dan 25 jaar een toonaangevend taleninstituut in Nederland en verzorgt taaltrainingen in meer dan 20 talen, individueel of in groepsverband, intensief of meer gespreid, incompany door het hele land, online en op locatie bij STE Languages in Eindhoven. STE Languages verzorgt op jaarbasis taaltrainingen voor ca. 4.000 internationals/expats, inburgeraars en arbeidsmigranten.

STE Languages verzorgt al geruime tijd taaltrainingen voor de Jumbo organisatie. Recent hebben Jumbo Supermarkten en STE Languages de samenwerking bestendigd en een samenwerkingscontract getekend. Met dit contract bevestigt Jumbo STE Languages als leverancier voor taaltrainingen op het hoofdkantoor in Veghel, in de distributiecentra door heel Nederland, op de Jumbo Tech Campus en voor partners van internationale medewerkers van Jumbo.

Jumbo Supermarkten en STE Languages kijken uit naar het voortzetten van dit mooie samenwerkingsverband.

 

Volg ons op LinkedIn