STE en Basten (1)

STE Languages en Basten Trainingen gaan een strategische samenwerking aan

31 mei 2021

STE Languages en Basten Trainingen gaan samenwerken op het gebied van taaltrainingen en arbeidsmarktbegeleiding voor alle cursisten die Nederlands als tweede taal leren. De cursisten van STE Languages en Basten Trainingen kunnen hierdoor gebruik maken van een breder dienstenpakket waarbij naast taaltrainingen voor lager, middelbaar en hoger niveau ook sollicitatietrainingen, loopbaanbegeleiding en job coaching worden aangeboden. Deze integrale benadering leidt ertoe dat cursisten zich sneller en beter kunnen ontwikkelen in de Nederlandse maatschappij. STE Languages en Basten Trainingen willen bijdragen aan een leefklimaat waarin kenniswerkers, internationals en inburgeraars zich prettig en gesteund voelen, met een positief effect op het behoud van arbeidspotentieel voor de Brainport regio.

Over STE Languages
STE Languages is al meer dan 25 jaar een toonaangevend taleninstituut in Brabant en Limburg. STE Languages verzorgt taaltrainingen in meer dan 20 talen, individueel of in groepsverband, intensief of meer gespreid, incompany, online of op locatie bij STE. Onze docenten zijn zeer ervaren, gekwalificeerd en zijn native speakers. De missie van STE Languages is gestoeld op ontmoeten, verbinden en groeien. Taal draagt bij aan een betere verbinding met elkaar, persoonlijke groei, meer zelfvertrouwen en (commercieel) succes voor individuen en organisaties. 
 
Over Basten Trainingen
Basten Trainingen verzorgt sinds 2001 (online)taaltrainingen, remedial teaching, examentrainingen, job coaching en loopbaanbegeleiding. We bevragen, moedigen aan en ondersteunen onze cursisten. Basten Trainingen denkt in mogelijkheden en biedt perspectief zodat de cursisten een volgende stap kunnen zetten naar een passende baan en of een geschikte studie. Het gemotiveerde en gecertificeerde docententeam bestaat mede uit loopbaanbegeleiders en een jobcoach.

Heeft u nog vragen?
Voor meer informatie kan je terecht bij:
Wilfried Gradus, wilfried.gradus@ste.nl, 06 2802 5099
Monique Basten, mbasten@bastentrainingen.nl, 06 2099 8707