SkillsTown

STE Languages gaat samenwerken met SkillsTown

16 juli 2020

STE Languages heeft een 5-jarige samenwerkingsovereenkomst afgesloten met online opleider SkillsTown. Partijen gaan samenwerken op het gebied van co-creatie waarbij wederzijds kennis en expertise wordt ingezet om samen online leeroplossingen te maken voor specifieke doelgroepen. Het gezamenlijke doel is het belang van taal en communicatie binnen online opleidingen te onderstrepen en bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van klanten. Daarnaast gaat STE het platform van SkillsTown gebruiken om een eigen Academy op te zetten voor haar medewerkers en klanten.

Over SkillsTown

Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium. De visie van SkillsTown is bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Meer informatie is te vinden op www.skillstown.com.


Heb je nog vragen?

Voor meer informatie kun je terecht bij: Wilfried Gradus van STE Languages via het telefoonnummer +31 6 2802 5099 of per mail op wilfried.gradus@ste.nl.