Dec6_nwe medewerkers

STE Languages ​​verwelkomt nieuwe collega's

6 december 2023

Exciting news! Met veel genoegen kondigen wij aan dat het team van STE Languages recent is uitgebreid met wel drie nieuwe collega's. Wij stellen ze graag even aan je voor, van links naar rechts:

Allereerst Nikki, onze nieuwe frontoffice medewerker. Ze heeft veel ervaring in de horeca en spreekt vier talen. Met haar enthousiasme en vaardigheden hebben wij er alle vertrouwen in dat zij onze studenten het warme welkom zal geven dat zij verdienen.
In het midden Sara, nieuw lid van het Customer Support-team. Haar oorsprong ligt in Zaragoza, Spanje. In de afgelopen 8 jaar heeft ze ervaring opgedaan in project-sales management en spreekt ze vier talen die zullen bijdragen aan het bieden van alle ondersteuning die onze studenten nodig hebben.
Tenslotte rechts op de foto Judith, ons meest recente lid van het Planningteam. Met een bachelordiploma Engels en veel ervaring met projectplanning zorgt ze ervoor dat de perfecte match wordt gemaakt met de eisen van onze klant.

Wij wensen Nikki, Sara en Judith van harte welkom en veel succes in hun nieuwe functies. Wij zijn ervan overtuigd dat zij met hun ervaring en enthousiasme zullen bijdragen aan de groei van STE Languages.

Volg ons op LinkedIn