Grote banner website (23)

Nieuwbrief oktober

31 oktober 2022

STE Languages heeft in samenwerking met Business School Notenboom de training Cross Cultural Management ontwikkeld.  Deze training speelt in op het meest onderscheidende aspect in organisaties: cultuur. Deze training laat je ontdekken wat de cultuur is van jouw organisatie en geeft inzicht in de stappen die je moet zetten om succesvol de cultuur binnen je organisatie te herkennen, te doorgronden en te beïnvloeden. De trainingen worden bij STE Languages gegeven en de lessen zijn face-to-face. De training is een interactieve vaardigheids- en kennisinhoudelijke training met diverse didactische werkvormen zoals rollenspelen, presentaties, discussies en toetsen. Wil je meer informatie of inschrijven? Kijk dan verder op https://www.ste.nl/nl/onze-trainingen/CU016030/cross-cultural-management.

---

Kishore Kumar (26) verhuisde vanuit India naar Nederland. Aanvankelijk alleen voor zijn studie, maar hij besloot te blijven. Van die keuze heeft hij nog nooit spijt gehad. Nederlands leren was voor Kishore een logische keuze en dat bracht hem naar STE. Een collega zei ooit tegen me: waarom kom je niet met de fiets naar het werk? Het is maar 25 kilometer! Dat zou je in India nooit zeggen. Daar fiets je niet meer dan 3 kilometer, ook omdat het er zo warm is. Lees het volledige interview: https://www.ste.nl/nl/nieuws/zon-training-schept-een-band

---

Syncreon is een internationale logistieke organisatie met wereldwijd meer dan 15.000 medewerkers op meer dan 100 locaties. Ook in Nederland heeft syncreon meerdere warehouses. Voor de vestiging in Amsterdam verzorgt het bedrijf voor alle medewerkers die geen Nederlands spreken een taaltraining Nederlands. De lessen worden gegeven door STE Languages. Het doel van de taaltraining is het ontwikkelen van de taalvaardigheden spreken, luisteren, schrijven en lezen tot het taalniveau B1. Het goed beheersen van de Nederlandse taal leidt tot een betere communicatie, een effectievere samenwerking en tot een prettiger werkklimaat. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact via info@ste.nl of bel naar 040 245 2860.

---

Onze Open Inschrijvingen Nederlands zijn gestart vanaf 25 oktober 2022. Je volgt een training in een groep van maximaal 10 cursisten, online of face to face. Deze trainingen hebben verhoging van het Nederlandse taalniveau tot doel. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar in oktober, dus heb je ook zin en tijd om een taaltraining te volgen, face to face of online? Bekijk dan het aanbod op onze website. Wil je voordelig een taaltraject volgen van drie of vier opeenvolgende trainingen? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden. Stuur voor meer informatie een mail naar info@ste.nl of bel 040 245 28 60. 

---

Vanaf 25 oktober zijn onze nieuwe trainingen weer gestart. Team STE Languages staat klaar om alle cursisten een unieke ervaring te geven. Wij kijken er naar uit om iedereen weer te ontvangen bij STE Languages, online of op een andere locatie naar wens. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten!