Nieuwe directie

Nieuwe directie STE Languages

27 februari 2020

Met veel genoegen berichten we dat STE Languages per 05-03-2020 een verandering in de eigendomsstructuur zal ondergaan. Algemeen directeur Willem van der Velden zal terugtreden en het eigendom gaat over naar Mathilde Lageman en Wilfried Gradus. Mathilde Lageman, al vanaf 2002 werkzaam bij STE, is sinds 2015 mede-eigenaar en directeur van STE Languages.

In 1995 werd Studiecentrum Talen Eindhoven (STE), voortkomend uit Philips Talenonderwijs, opgericht. In 2005 ging het eigendom van STE over naar Willem van der Velden die samen met Mathilde Lageman het management voerde. De afgelopen 10 jaar is STE Languages aanzienlijk gegroeid en inmiddels is het een gerespecteerde en gewaardeerde partner geworden van internationaal georiënteerde bedrijven en organisaties in de regio Zuidoost Nederland. Bedrijven en organisaties die het belang van betrouwbare communicatie inzien. Zij realiseren zich dat een (betere) beheersing van een taal hen in staat stelt de klant goed van dienst te zijn. Daarnaast faciliteren zij de eigen medewerker zich beter te bewegen in de dynamische wereld waar communicatie van groot belang is.

Over de eigenaren

Mathilde Lageman – Directeur

Mathilde Lageman is na haar doctoraal Engels aan de Rijksuniversiteit Leiden direct het onderwijs in gegaan. Lange tijd is zij werkzaam geweest aan de Hogeschool voor Economische studies in Rotterdam, waar zij docent Engels en coördinator van diverse student- en bedrijfsprojecten was. Eenmaal gesetteld in Eindhoven heeft zij haar loopbaan vervolgd bij STE – als trainer en taalcoördinator Engels, lid van het managementteam en uiteindelijk als mede-eigenaar en lid van de directie. Haar focus ligt bij de kwaliteit en inhoud van trainingen, de professionaliteit van de STE-trainers en de interne organisatie.

Wilfried Gradus – Directeur

Wilfried Gradus is bedrijfseconoom en registermarketeer. Hij heeft een jarenlange ervaring als leidinggevende in de sectoren ICT & Telecom, zakelijke dienstverlening, trainingen & opleidingen en Healthcare. Hij heeft bij een aantal grote internationale organisaties gewerkt als Orange en Telecom Italia / BBned en heeft daar verantwoordelijke posities bekleed in de commerciële organisatie en de marketing strategie. Binnen STE Languages zal hij zich richten op business development, marketing & sales en de financiën.

Wat betekent dit voor u?

Je blijft verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit van dienstverlening, inzet en passie die je van STE Languages gewend bent. De goede relatie en sterke verbinding met jou als klant zal ook het fundament blijven voor de toekomst. De groei die STE Languages de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, hebben we te danken aan het commitment van onze klanten. Wij danken je daarvoor en vervolgen graag deze prettige samenwerking met jou.

Indien je meer informatie of toelichting wenst, vragen wij je contact op te nemen met:

Naam: Mathilde Lageman
Email: mathilde.lageman@ste.nl
Telefoon nummer: +31 6 28952610 of +31 40 245 2860