Grote banner website (26)

Nieuwsbrief november

25 november 2022

Onze Open Inschrijvingen Nederlands, Engels en Duits gaan weer van start vanaf 11 januari 2023. Je volgt een training in een groep van maximaal 10 cursisten, online of face to face. Deze trainingen hebben verhoging van het Nederlandse, Engelse of Duitse taalniveau tot doel. Op dit moment hebben zich al ruim 450 cursisten ingeschreven voor deze groepstrainingen in januari. Er zijn nog plaatsen beschikbaar in januari, dus heb je ook zin en tijd om een taaltraining te volgen, face to face of online? Bekijk dan het aanbod op onze website. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden. Stuur voor meer informatie een mail naar info@ste.nl of bel 040 245 28 60. 

---

Hij komt uit Turkije maar woonde ooit in Siberië. Die ervaring helpt hem om in Nederland een leven op te bouwen. Als taalliefhebber is het voor Kubilay Süslü (52) heel vanzelfsprekend om Nederlands te leren. Sinds zijn komst heeft hij ook een andere passie ontdekt, want hij trekt er graag met de fiets op uit in de Brabantse bossen. Zijn verhaal: “In het asielzoekerscentrum hielpen vrijwillige docenten me om Nederlands te leren. Via het COA ging ik vervolgens op zoek naar een taleninstituut in de regio. STE Languages werd al snel genoemd en daar ben ik naartoe gegaan. Tijdens de intake werd ik vriendelijk ontvangen en dat was een fijne kennismaking. Het personeel is heel vriendelijk en de trainingen zijn van hoge kwaliteit. Net zo belangrijk is de sfeer: het voelt alsof je thuis bent. Bij STE Languages heb ik precies dat gevonden wat ik zocht. Lees het volledige interview: https://www.ste.nl/nl/nieuws/het-voelt-alsof-je-thuis-bent

---

STE Languages verzorgt in-company taaltrainingen Nederlands op de Werkvloer voor middenopgeleiden voor verschillende opdrachtgevers en klanten zoals Jumbo, Randstad, Tempo Team en van Geloven. STE Languages heeft docenten door het hele land die deze trainingen verzorgen.  De trainingen Nederlands op de Werkvloer worden op maat gemaakt voor onze opdrachtgevers en klanten. De focus bij deze trainingen ligt op een algehele taalverbetering van de medewerkers. De thema’s die behandeld worden zijn o.a. samenwerken met collega’s, de werkplek, regels en instructies op het werk, ziekmelden en veiligheid. Wil je hier meer over weten? Stuur een email naar info@ste.nl of bel naar 040 245 28 60.

---

David Lloyd Eindhoven heeft veel internationale leden en heeft alle faciliteiten die jij en je familie maar kunnen wensen, allemaal onder één dak! Geniet van het prachtige zwembad, speel een partijtje tennis, ontspan in de spa en laat je kinderen zich uitleven met de opwindende Kids Club en coaching. Maar gebruik van de luxe fitnessruimte of 1 van de 100 groepslessen. Gelegen aan de rand van Veldhoven, naast de Metzpoint Tennis Club, zijn ze eenvoudig te vinden. Probeer David Lloyd Eindhoven nu 14 dagen voor maar 14 Euro.

--

In 2022 zijn er veel nieuwe trainingen van start gegaan. Team STE Languages staat klaar om alle cursisten een unieke ervaring te geven. Wij kijken er naar uit om iedereen weer te ontvangen bij STE Languages, online of op een andere locatie naar wens. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten!