Online classroom succes

Online Classroom STE Languages groot succes – dankbaar voor ieders inzet en begrip!

12 maart 2020

STE Languages heeft sinds kort Online Classrooms voor alle leslocaties in gebruik. Hiermee spelen we in op de actuele situatie rondom het coronavirus. Cursisten kunnen thuis of op een andere gewenste locatie de lessen volgen. Deze Online Classrooms zijn ingezet voor alle groepstrainingen (open inschrijvingen) en individuele trainingen. De online oplossing is een zeer geavanceerd systeem en maakt het mogelijk interactief les te volgen en te geven. De eerste reacties van zowel onze cursisten als onze trainers zijn zeer positief.

De Online Classroom maakt vanaf nu standaard onderdeel uit van onze groepstrainingen en individuele trainingen. De klassikale vorm van lesgeven blijft het uitgangspunt, maar als je op zakenreis bent of door onvoorziene omstandigheden een les niet kunt volgen kun je gebruik maken van de Online Classroom. Zo volg je op dezelfde tijd en dag de les en hoeft je niets meer te missen.

Vanaf april start onze open inschrijvingen weer. Wil je jezelf inschrijven of ontvang je graag meer informatie over ons aanbod? Neem contact op via info@ste.nl of via telefoonnummer +31 (0)40 245 28 60.