Grote banner website

STE Languages werkt samen met Huis naar Werk

20 april 2022

STE Languages werkt samen met ‘Huis naar Werk’. ‘Huis naar Werk’ is een initiatief van de gemeente Eindhoven, SBB, UWV, vakbonden en werkgeversorganisaties om gerichte hulp te bieden voor iedereen – werkgever en werknemer – die werk of personeel zoekt. De aanleiding voor dit initiatief is de totaal versnipperde arbeidsmarkt die in de loop van de jaren is ontstaan.  'Huis naar Werk’ gaat hierin verandering brengen. Zo wordt er een 'thuis' gecreëerd voor ondernemers die arbeidskrachten zoeken en zo ook voor de mensen die zoekende zijn op de arbeidsmarkt en vragen hebben over werk, scholing en ontwikkeling.

STE Languages heeft zich verbonden aan dit mooie initiatief. Dat betekent concreet dat werkzoekenden die een taalvaardigheidstraining nodig hebben, hiervoor bij STE Languages terecht kunnen. Mathilde Lageman directeur van STE Languages: “We willen ons graag inzetten voor het talent in de Brainport regio en helpen de doorstroom naar geschikte functies mogelijk te maken. Taal is een essentieel onderdeel van de vaardigheden die nodig zijn om je te kunnen kwalificeren voor de functie die je graag wil uitoefenen”.

Wil je meer weten over Huis naar Werk, kijk dan op www.huisnaarwerk.nl of mail naar Chabelli van den Nieuwenhoff, chabellivandennieuwenhoff@ste.nl of info@ste.nl.