Tel mee met Taal subsidie

Het volgen van een taaltraining kan interessant zijn wanneer je jezelf wilt ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten. Ook voor bedrijven is een goede taalbeheersing van essentieel belang vanwege een goede interne samenwerking, veiligheid op de werkvloer en internationale handelsrelaties.

Door te investeren in taal sta je sterker en daarom is het goed om te weten dat er subsidiemogelijkheden zijn voor bedrijven.

STE Languages heeft een ruime ervaring bij het begeleiden van subsidieaanvragen en kan je hierbij gericht ondersteunen.

Hieronder treft u meer informatie aan over de werkgevers subsidie: Tel mee met Taal:

Tel mee met Taal
Investeren in taalvaardigheden is goed voor zowel werknemers als werkgevers. Om dat te stimuleren heeft de overheid de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’ ontwikkeld. U kunt tot 67% subsidie op taaltrainingen Nederlands ontvangen. Meer informatie:

In 2024 is het wederom mogelijk om deze subsidie aan te vragen voor taaltrainingen voor werknemers die Nederlands niet goed beheersen.
 
Het gaat om medewerkers die een taalniveau hebben lager dan B1, dus functionerend op A1-, A1, A1+, A2, A2+ of B1- niveau. Het verbeteren van de Nederlandse taalvaardigheid heeft een positief effect op de kwaliteit van het werk, de onderlinge samenwerking, de veiligheid en de inzetbaarheid van werknemers in het arbeidsproces.  
 
Volgens de subsidieregeling kun je vanaf 1 januari tot en met 29 februari 2024 een subsidie aanvragen van max. 67% van de kosten en max. EUR 1.500,00 per cursist. Zeker op dit moment een aantrekkelijke regeling!
 
STE Languages begeleidt bedrijven bij het doen van deze aanvraag. Wil je je alvast aanmelden voor deze aantrekkelijke regeling, stuur dan een mail naar taalsubsidie@ste.nl. Je kunt ons ook bellen op 040 245 28 60.

 

Interesse in een taalsubsidie?

Volg ons op LinkedIn