STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > incompany trainingen - nu ook mogelijk via onze online classrooms

Incompany trainingen - nu ook mogelijk via onze Online Classrooms

Gaat u zaken doen in Duitsland? Wilt u een presentatie geven in het Frans? Of wilt u Engelse e-mailberichten beter kunnen schrijven? Kortom: correct communiceren met uw internationale contacten? Een taaltraining van STE Languages opent voor bedrijven deuren naar nieuwe markten, mogelijkheden en kansen.
 
Bereik uw zakelijke doelstellingen

STE Languages geeft training in taal voor groepen medewerkers. Deze trainingen zijn altijd vakgericht en op maat gemaakt. Zo vervullen we de specifieke behoefte van u als opdrachtgever. Wilt u dat medewerkers beter met elkaar kunnen communiceren? Of heeft u een andere leervraag? We bepalen het beginniveau van uw medewerkers door middel van een ‘intake’. Onze kundige taaltrainers en docenten brengen uw doelen in kaart en stellen een helder leerplan op. Op basis van deze gesprekken krijgt u een passend voorstel. Benieuwd naar onze standaardtarieven? Bekijk het overzicht.


Praktische informatie

Al onze Incompany trainingen worden geheel op maat gemaakt. We behandelen specifieke vaktaal mocht dit voor uw branche van toepassing zijn. Handig, want zo kunnen uw medewerkers dit direct in de praktijk toepassen. Voor iedere taal bieden we een training of cursus bij u op locatie of op één van onze vestigingen aan.

 

Online Classroom

Zijn uw medewerkers vaak in het buitenland voor het werk? Geen probleem! Medewerkers kunnen vanuit elke locatie de les volgen via onze Online Classrooms. Zo kunnen de medewerkers op dezelfde tijd en dag de les volgen en hoeven ze geen les te missen.

 

Taalcoaching op de Werkvloer - Nederlands
Bij Taalcoaching op de Werkvloer krijgt u taalondersteuning bij het Nederlands gericht op specifieke onderwerpen die spelen op de werkvloer. Dat kan gaan om korte gesprekken op de werkvloer, het krijgen van veiligheidsinstructies of het geven en ontvangen van feedback. De doelgroep betreft organisaties waar internationals en arbeidsmigranten werken die voor hun ontwikkeling of voor de productie behoefte hebben aan goede communicatie in het Nederlands op de werkvloer.

 

Wilt u meer informatie over onze bedrijfstrainingen? Stuur dan een e-mail of maak gebruik van het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook: 040 - 245 28 60!

Terug naar de startpagina