STE Trainingen

committed to learning
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > virtual classroom

Virtual Classroom

Een taaltraining of cursus eenvoudig op afstand blijven volgen. Dat klinkt ideaal… en dat is het ook. Bijvoorbeeld als u niet naar een locatie van STE Languages kunt komen of als u op reis bent. Zo wordt uw taaltraining niet tussentijds onderbroken, dat leert wel zo prettig. Alle taalvaardigheden kunt u dus verbeteren waar en wanneer u dat wilt.

 

Flexibel leren en toepassen

Kunt u niet elke week aanwezig zijn bij uw taaltraining? Of moet u onverwacht op reis? Met de Virtual Classroom van STE Languages kunt u uw training voortzetten. Denk bijvoorbeeld ook aan de voortzetting van uw traject Japans wanneer u al in Japan woont. De opgedane kennis kunt u dan direct in de praktijk brengen. U heeft dan direct contact met een van onze taaltrainers die de lokale cultuur als geen ander kent. In uw eigen taal, zonder poespas.

 

Virtueel leslokaal

U volgt de taaltraining in ons virtueel leslokaal. Via een webcam heeft u ‘face to face’ contact met uw taaltrainer. Bovendien heeft het virtuele lokaal alles wat een regulier lokaal ook heeft. Zo is er een whiteboard, kunt u luisteroefeningen volgen en bestanden met elkaar delen. De training succesvol afgerond? Dan volgt er een eindevaluatie en krijgt u een certificaat volgens het Europese Referentiekader. De enige voorwaarde: u dient over een (snelle) internetverbinding te beschikken.

 

Heeft u interesse in lessen met de Virtual Classroom te volgen van STE Languages? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? We staan u graag te woord (040 - 245 28 60) of maak gebruik van het contactformulier.

Terug naar de startpagina