STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

16 oktober 2015

STE ontvangt Cedeo Keurmerk: Opdrachtgevers unaniem positief over kwaliteit

STE Languages heeft voor de achtste keer op rij het Cedeo keurmerk voor bedrijfstrainingen gekregen. Het rapport van de inspectie was zeer lovend. Referenten waren unaniem in hun oordeel dat zij STE Languages van harte aanbevelen bij anderen. Opdrachtgevers noemden STE ‘meedenkend’, ‘inlevend’ en ‘to the point’. STE is trots op het behaalde resultaat. 


Cedeo onderzocht het opleidingsaanbod, de klanttevredenheid en de bedrijfsgerichtheid. Hieruit kwam onder meer naar voren, dat de trainers van STE hoog gewaardeerd worden. “Ze hebben hart voor lesgeven,” aldus een tevreden opdrachtgever. “Trainers weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Ze hebben een groot inlevingsvermogen”, zegt een ander. En een opdrachtgever zegt: “Je ziet direct hoe mensen groeien en grote sprongen maken. Ze worden daartoe in de training erg aangemoedigd, bijvoorbeeld om een collega te zoeken met wie ze de taal kunnen oefenen.” 

 

Ook over de organisatie van STE zijn opdrachtgevers zeer te spreken. Ze waarderen het dat STE een trainingsvoorstel doet op basis van een uitgebreide test en een intakegesprek, waarin tevens ruimte is voor eigen inbreng. Daarbij beschouwt men ‘de communicatie’, ‘het meedenken’, ‘de flexibiliteit’ en ‘de snelheid van handelen’ als sterke kanten van het taleninstituut.

 

Waarom het Cedeo keurmerk?
Nederland telt zo’n 8500 commerciële opleidingsinstituten. Voor opdracht gevende bedrijven is het moeilijk om uit dit enorme aanbod de meest geschikte opleider te kiezen. Cedeo onderzoekt daarom de opleidingsinstituten en heeft ongeveer 800 instituten erkend. Elke twee jaar worden kwaliteit en kwantiteit opnieuw onderzocht. Voor de erkenning dient minstens 80 procent van de ondervraagde opdrachtgevers zich over het opleidingsinstituut uit te spreken als ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’. STE heeft dit aantal ruimschoots behaald: 80 procent van de ondervraagde klanten is tevreden, 20 procent is zeer tevreden.
Lees het hele rapportTerug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina