STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

6 oktober 2017

STE ontvangt voor 9e keer het Cedeo-keurmerk

‘Persoonlijk’, ‘flexibel’ en ‘deskundig’. Zomaar wat kreten uit het inspectierapport van Cedeo. Opdrachtgevers waren unaniem positief en dus mocht STE Languages het Cedeo-keurmerk in ontvangst nemen. En dat voor de negende keer op rij…

 


In Nederland zijn er zo’n 8500 private opleidingsinstituten. Hoe vind je als bedrijf de meest geschikte opleider in dit enorme aanbod? Cedeo helpt en scheidt het kaf van het koren. Iedere twee jaar worden kwaliteit en kwantiteit binnen de branche uitvoerig onderzocht. Wie aan de eisen voldoet, mag het Cedeo-keurmerk voeren. De lat ligt – terecht – hoog: minstens 80% van de ondervraagde opdrachtgevers moet ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ zijn. STE Languages voldeed ruimschoots aan die norm. De totaalscore over alle onderdelen van het klanttevredenheidsonderzoek was 95,2 op een maximum van 100.


Beoordelingen opdrachtgevers
Cedeo onderzocht onder meer de kwaliteit van het opleidingsaanbod. Opvallend was de hoge waardering voor de trainers van STE: “Men beschikt over kwalitatief goede docenten.” (…) “Trainingen worden op een goede manier ingestoken.” (…) “STE hanteert een pragmatische insteek.”

STE is ook organisatorisch beoordeeld. Een greep uit de beoordelingen: “Het contact is persoonlijk, ze werken snel en zorgen voor een correcte afstemming op de behoefte.” (…) “Men denkt met je mee en toont zich ook flexibel richting de wensen van ons als opdrachtgever.” (…) “Ik vind het een deskundig en klantvriendelijk instituut.”

 

Geen formaliteit
Na negen keer op rij lijkt het behalen van het Cedeo-keurmerk misschien een formaliteit, maar niets is minder waar: nog geen 10% van alle instituten heeft recht op dit kwaliteitskeurmerk. STE is dan ook trots op het resultaat, maar dat is geen reden om achterover te leunen. Iedere dag blijven we bouwen aan de kwaliteit van onze producten en diensten. Het kan altijd nóg beter. Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina