STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > online classroom

Online Classroom

Een taaltraining of cursus eenvoudig op afstand blijven volgen. Dat klinkt ideaal… en dat is het ook. Bijvoorbeeld als u niet naar een locatie van STE Languages kunt komen of als u op reis bent. Zo wordt uw taaltraining niet tussentijds onderbroken, dat leert wel zo prettig. Alle taalvaardigheden kunt u dus verbeteren waar en wanneer u dat wilt.

 

Flexibel leren en toepassen

Kunt u niet elke week aanwezig zijn bij uw taaltraining? Of moet u onverwacht op reis? Met de Online Classroom van STE Languages kunt u uw training voortzetten. Denk bijvoorbeeld ook aan de voortzetting van uw traject Japans wanneer u al in Japan woont. De opgedane kennis kunt u dan direct in de praktijk brengen. U heeft dan direct contact met een van onze taaltrainers die de lokale cultuur als geen ander kent. In uw eigen taal, zonder poespas.

 

Online Classroom

Wat komt u tegen in de online lessen: het digitale whiteboard, screen sharing, digital notes, extra materiaal op MySTE. En natuurlijk uw trainer en medecursisten! Heeft u tussendoor een vraag, dan is er de chat. En dat online leren ook leuk is, ervaart u via de live quizzes die een vast onderdeel zijn van de virtuele lessen. Wat heeft u verder nodig? Een flinke dosis motivatie, zin om vooruit te komen en uiteraard een goede internet verbinding, een microfoon en een camera voor optimale communicatie. Let’s get started!

 

Open Inschrijving

Vanaf nu is het ook mogelijk om deel te nemen aan een groepstraining via onze Online Classroom. Wanneer het niet mogelijk is om op onze locatie lessen te volgen dan biedt het gemak en de flexibiliteit van onze Online Classroom wellicht de oplossing. Zo volgt u op dezelfde tijd en dag de lessen vanaf uw gewenste locatie. Hier vindt u het schema van de geplande online groepstrainingen.

 

Heeft u interesse in lessen met de Online Classroom te volgen van STE Languages? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? We staan u graag te woord (040 - 245 28 60) of maak gebruik van het contactformulier.

Terug naar de startpagina