STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > workshops

Workshops

STE Languages geeft praktische en doelgerichte workshops in taal. Het grote verschil met een reguliere taaltraining of cursus? U leert door te doen. In een workshop werkt u gezamenlijk aan specifieke vaardigheden. Vaardigheden die u direct in de praktijk kunt toepassen.

 

Functioneel en doelgericht

STE Languages biedt workshops aan voor vele doelen. Dat wil zeggen: we maken onze workshops op maat. Een workshop volgt u altijd in teamverband en is gericht op één vaardigheid. Voorbeelden: correcte e-mails schrijven, presenteren, telefoneren, vergaderen, onderhandelen, solliciteren, CV opstellen. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels, Duits, Frans of Spaans.

 

Hoe? Door te oefenen met eigen voorbeelden uit de praktijk. Welke workshop u ook volgt: uw eigen inbreng is wezenlijk. Daarbij bepaalt u zelf waar en hoe hoog de lat ligt. De taaltrainers en docenten van STE Languages assisteren hier uiteraard bij.

 

STE geeft workshops Engels

Er zijn twee praktische en doelgerichte workshops waar u zich voor kunt aanmelden:

 

  • Giving Presentations in English 
  • Email writing in English

 

Deze workshops zijn al jaren een groot succes in het aanbod van STE. Tot voor kort konden workshops alleen vanuit een bedrijf voor een groep medewerkers geboekt worden.

Nu is het ook mogelijk om deze workshops te volgen via ‘open inschrijving’.

 

 Praktische informatie 

Iedere workshop heeft 16 contacturen en wordt overdag gegeven. Óverdag volgt u 4 keer een blok van 4 uur. De groepen zijn relatief klein met een samenstelling van 4 tot 9 deelnemers. Op deze manier kan de taaltrainer voldoende aandacht aan elke deelnemer schenken. Als afronding krijgt u een bewijs van deelname.

 

Heeft u interesse in een taalworkshop van STE Languages? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wat u ook wilt: we staan u graag persoonlijk te woord. Bel 040 - 245 28 60 of maak gebruik van het contactformulier.

Terug naar de startpagina