STE Trainingen

committed to learning
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > individuele trainingen - nu ook via onze online classrooms

Individuele trainingen - nu ook via onze Online Classrooms

Een nieuwe baan in het buitenland? Een presentatie in een vreemde taal? Of wilt u een taal leren voor een ander specifiek doel? STE Languages geeft individuele taaltrainingen gericht op uw werkterrein. Uw doel is daarbij ons doel: het creëren van meerwaarde en het bereiken van het hoogst haalbare taalniveau voor de vaardigheden die u belangrijk vindt. In welke taal dan ook.

 

Absolute aandacht

Het grote kenmerk van onze individuele trainingen is persoonlijke aandacht. Dit maakt de taaltraining uiterst effectief. Flexibiliteit speelt ook een grote rol. De invulling van de training is namelijk afhankelijk van wat u als opdrachtgever of cursist wilt. De taaltraining spreiden? Dan bieden onze gespreide taaltrainingen van 30 tot 40 uur uitkomst. We maken samen met u een planning en u krijgt 2 uur les met een frequentie van 1 of 2 keer per week. In gemiddeld vier maanden vervullen we uw leerbehoefte. Liever intensief met de taal aan de slag? Dat kan bijvoorbeeld 8 uur per dag waarvan 4 uur met uw taaltrainer. Dit kan in één of twee weken op één van onze locaties of bij uw bedrijf.

 

Online Classroom

Wilt u een training volgen vanuit thuis? Of bent u veel in het buitenland voor uw werk? U kunt via onze Online Classroom een training volgen vanuit elke gewenste locatie. Op deze manier past een taaltraining altijd in uw schema.


Praktische informatie

STE Languages zal eerst het beginniveau bepalen door middel van een gesprek en een schriftelijke test. Op basis van deze ‘intake’ krijgt u een passend voorstel. Wilt u meer weten over onze standaardtarieven? Bekijk dan het tarievenoverzicht. Wilt u snel starten met een individuele taaltraining? Dan doen we dit graag in overleg. U kunt namelijk beginnen wanneer u wilt. Dat is wel zo gemakkelijk.

 

Wenst u meer informatie over onze individuele trainingen? Direct aanmelden of inschrijven kan uiteraard ook. Wat u ook wilt: we staan u graag te woord. 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten? Mail ons via info@ste.nl of bel ons op 040 - 245 28 60. Of maak gebruik van het contactformulier.

Terug naar de startpagina