STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > online classroom

Online Classroom

Een taaltraining of cursus eenvoudig op afstand blijven volgen. Dat klinkt ideaal… en dat is het ook. Bijvoorbeeld als u niet naar een locatie van STE Languages kunt komen of als u op reis bent. Zo wordt uw taaltraining niet tussentijds onderbroken, dat leert wel zo prettig. Alle taalvaardigheden kunt u dus verbeteren waar en wanneer u dat wilt.

 

Flexibel leren en toepassen

Kunt u niet elke week aanwezig zijn bij uw taaltraining? Of moet u onverwacht op reis? Met de Online Classroom van STE Languages kunt u uw training voortzetten. Denk bijvoorbeeld ook aan de voortzetting van uw traject Japans wanneer u al in Japan woont. De opgedane kennis kunt u dan direct in de praktijk brengen. U heeft dan direct contact met een van onze taaltrainers die de lokale cultuur als geen ander kent. In uw eigen taal, zonder poespas.

 

Online Classroom

Wat kom je tegen in je online lessen: het digitale whiteboard, screen sharing, digital notes, extra materiaal op MySTE. En natuurlijk je trainer en medecursisten! Heb je tussendoor een vraag, dan is er de chat. En dat online leren ook leuk is, ervaar je via de live quizzes die een vast onderdeel zijn van de virtuele lessen. Wat heb je verder nodig? Een flinke dosis motivatie, zin om vooruit te komen en uiteraard een goede internet verbinding en een camera/microfoon voor optimale communicatie. Let’s get started!

 

De online oplossing is een zeer geavanceerd systeem waarbij we gebruik maken van een teleconferencing applicatie die het mogelijk maakt interactief les te volgen en te geven. De training succesvol afgerond? Dan volgt er een eindevaluatie en krijgt u een certificaat volgens het Europese Referentiekader.

 

Heeft u interesse in lessen met de Online Classroom te volgen van STE Languages? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? We staan u graag te woord (040 - 245 28 60) of maak gebruik van het contactformulier.

Terug naar de startpagina