STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > over ste > ste languages komt graag in contact met freelance taaltrainers nt2

STE Languages komt graag in contact met freelance taaltrainers NT2

 

STE Languages is al meer dan 30 jaar een succesvol en toonaangevend instituut voor taaltrainingen. Met meer dan 80 medewerkers worden er trainingen in meer dan 20 talen gegeven, individueel of in groepsverband, intensief of meer gespreid, in company door het hele land, op locatie bij STE of online. Bij de sector Nederlands zijn ca. 30 taaltrainers in deeltijd.


Onze klanten zijn divers en onze cursisten zijn afkomstig uit alle windstreken.


STE is een slagvaardige en actieve organisatie die naast het geven van succesvol onderwijs ook hoog scoort op service en dienstverlening.


Plezier in ons werk, collegialiteit en betrokkenheid vinden wij belangrijk. De kracht van onze organisatie berust op kwaliteit van medewerkers, die nieuwsgierig zijn en constant op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vak en de wereld om hen heen.

 

wij willen graag in contact komen met


Taaltrainers Nederlands


regio Amsterdam, Utrecht/Nieuwegein, Rotterdam, Breda, Arnhem/Nijmegen, Zwolle
ook beschikbaar in de avonden en op zaterdagochtend

 

Als taaltrainer bij STE Languages verzorg je cursussen voor  volwassenen op alle niveaus: beginnend, gevorderd en vergevorderd. Je werkt aan taalverhoging en, afhankelijk van de doelstellingen van de cursist, aan voorbereiding op Inburgering, Staatsexamen NT2 I of Staatsexamen NT2 II.

 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken taaltrainers met aantoonbare ervaring in, of in elk geval met een warme, oprechte belangstelling voor het lesgeven aan volwassenen op alle niveaus: beginnend, gevorderd en vergevorderd.  Je hebt ervaring met online lesgeven en bent creatief en vaardig met digitale werkvormen. Ook kun je – indien nodig – differentiëren en inspelen op de behoefte van individuele cursisten in een groep. Ervaring met taal op de werkvloer is een pre.
Nederlands is je moedertaal en je hebt een lesbevoegdheid Nederlands (eventueel Pabo) of een andere taal, bij voorkeur aangevuld met docent NT2-certificering of Certificaat bekwaam docent bvNT2. Je beschikt over uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden. Je bent representatief en zakelijk in optreden en voorkomen. Vanzelfsprekend heb je belangstelling voor mens en cultuurdiversiteit en ben je creatief, energiek, en inspirerend.

 

Wat hebben wij te bieden?
Bij STE Languages staan professionaliteit en kwaliteit centraal. Daarom werken we met kleine groepen (max. 9 cursisten), vooraf geselecteerde methodes en vaste lesplannen. Onze trainers worden vanuit de organisatie goed ondersteund qua planning, administratie en ICT.  Daarnaast bieden we een plezierige werkomgeving en een marktconforme beloning.

 

Interesse?
Wij ontvangen je beknopt, relevant CV met een korte motivatie graag zo spoedig mogelijk per e-mail. Je kunt deze mailen naar: angelique.konings@ste.nl. Vermeld hierin per wanneer je beschikbaar bent en voor hoeveel uur per week.

 

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met
Angelique Konings, tel. 040 – 245 28 60.


STE Languages is gevestigd aan de Aalsterweg 3, 5615 CA  EINDHOVEN.

 

Terug naar de startpagina